IMROZ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1810 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Imroz. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 8:29 Bijna een half uur te vroeg. In dit geval niet erg, maar ik had ook nog niet thuis kunnen zijn en dan is het wèl vervelend. Eten prima, aardappeltjes wat peperig maar niet té.
26 feb 2024 om 7:32 Jammer dat het niet op wenstijd gebracht is maar wel heerlijk gegeten volgendekeer gaan we weer bestellen
25 feb 2024 om 20:07 Heerlijk eten!
20 feb 2024 om 18:21 Altijd lekker en vriendelijke man die het brengt
17 feb 2024 om 23:09 The food was great. It was a present for my friends and they loved it. But the order was around 40 mins late, that's my only complaint. But when I called them to complain, they were apologetic and polite. Thank you!
15 feb 2024 om 15:40 Snel geleverd, veel vlees met rijst en friet. Lekker menu.
22 jan 2024 om 15:44 Zaten dikke stukken vlees Doner hoot dunne fijne reepjes vlees te zijn rechtsstreeks gesneden van de spies en niet opwarmen van voorgesneden dikke stukjes vlees. Heel slecht
14 jan 2024 om 6:47 Snelheid waarmee het geleverd werd verbaasde me, maar ze hadden het beter nog even kunnen houden, Vlees was koud en leek wel oud.
7 jan 2024 om 20:21 Op tijd, nog warm maar foutje in bestelling, ipv de 2 p schotel voor 1 p beezorgd, gelijk gebeld en echt supersnel nageleverd. Eten was deze keer weer uitstekend
30 dec 2023 om 21:13 Mooi op tijd en lekker gegeten
26 dec 2023 om 1:47 Heerlijke schotels
25 dec 2023 om 0:48 Precies op de afgesproken tijd. De spareribs waren niet heel warm meer. Helaas zit er geen groente bij de schotels, maar aan vlees geen gebruik. We zaten wel vol