IMROZ

IMROZ Griekse specialeiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1573 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Imroz. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 6:18 Slechte kwaliteit eten. Bezorging 45 minuten te laat. Dit was eens maar nooit meer.
24 mei 2022 om 21:24 Slappe friet, weinig smaak aan de tzatziki en het vlees was slecht bereid (hard en erg zout)
24 mei 2022 om 20:00 Heerlijk gegeten, verse producten voor herhaling vatbaar
22 mei 2022 om 20:31 Heel lekker!!!
22 mei 2022 om 20:17 Erg lekker gegeten, was weer even geleden doordat het wisselde van kwaliteit. Geen spijt gehad deze keer in elk geval .
22 mei 2022 om 19:30 Eten leek wel bedorven te zijn.. vind het echt jammer, want ik keek er naar uit om een nieuwe restaurant eens te proberen. Er was gewoon een nare geur… dood zonde van je geld dan..
21 mei 2022 om 23:08 Voor het eerst besteld bij Imroz en is dan ook zeer goed bevallen. De bestelling werd zo snel geleverd dat ik nog op de wc zat en de bezorger geen fooi kon geven. Volgende keer krijg je die wel van mij want het eten was heerlijk! Vlees was goed mals.
16 mei 2022 om 20:48 Heerlijk, goed en snel, wij waren aangenaam verrast.
13 mei 2022 om 23:27 Vriendelijke bezorging, eten was lekker warm en goed verpakt (friet apart! Erg fijn). Een ruime hoeveelheid en erg smakelijk. Top!
9 mei 2022 om 23:01 Aardige bezorger
8 mei 2022 om 20:58 Vlees was net verbrand rubber, knoflook leek over de datum. Was zo smerig dat ik alles heb weggegooid! Hier nooit meer wat bestellen! Drama!
8 mei 2022 om 19:57 Na een periode met helaas wisselende kwaliteit vandaag echt weer heerlijk gegeten! Snel bezorgd, gyros was erg goed en de mosselen uitstekend. Prijs / kwaliteit zeer goed!