IMROZ

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1688 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Imroz. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 8:38 Slecht eten. Tweede keer in aantal maanden tijd dus hier bestellen we niet meer.
21 jan 2023 om 19:55 Jammer dat alles koud was
16 jan 2023 om 5:44 Erg snel en lekker
31 dec 2022 om 21:06 Eten was net alsof het uit de magnetron kwam, tzatziki had geen knoflook erin ook..
28 dec 2022 om 20:35 Het eten was lekker, maar was wel iets vetter als we gewend zijn. Dan is het vlees wat knapperiger. We hebben minder lang hoeven te wachten dan aangegeven was. Dat was fijn!
28 dec 2022 om 15:26 Had ik van te voren maar de beoordelingen gelezen. Ik ben een fan van Grieks eten mat dit smaakte niet eens naar Grieks. De Kofta smaakte nog enigszins maar de moussaka zat helemaal geen smaak aan. Zonde van mijn 40 euro
27 dec 2022 om 19:46 Eten dik 3 kwartier te laat.
27 dec 2022 om 19:10 Bezorging na 1,5 uur. Eten niet warm
25 dec 2022 om 16:52 Veel te duur, vreemde kruiden, prijs/ kwaliteit is slecht
24 dec 2022 om 21:47 Not tasty at all, bread not fresh, totally looks like someone vomit. 42 euros in the mud
19 dec 2022 om 1:12 Alles was koud de vlees friet alles was koud De aardappelen waren nog lang niet gaar vettig en de tiramisty was ook koud en zeer droog wij zijn anders van u gewent
17 dec 2022 om 22:51 Op gevraagde bezorgtijd bezorgd, en dat terwijl het snel al meer als 20 minuten rijden is. Mijn gasten vonden eten ook erg goed. Blije gasten is een blije gastheer.