IMROZ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1847 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Imroz. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 11:24 Jammer dat de aardappeltjes op waren, maar prima opgelost. Heerlijk gegeten weer.
19 mei 2024 om 17:00 Food was good , only downside was the portion of rice served in my dish was very small , it was all chicken
8 mei 2024 om 18:39 Duurde lang voordat het er was, specifiek om geen saus gevraagd zit het we toch bij. Gebeld en er werd nieuwe gestuurd, ook hier lang op moeten wachten. Het vlees was matig, ga toch eerder naar een echt Grieks restaurant.
5 mei 2024 om 20:15 Gyros liet te wensen over was niet echt lekker gebakken half gaar en lauw en flauw Ui niet gesneden en weinig
5 mei 2024 om 19:18 Heerlijk gegeten
4 mei 2024 om 22:55 Lekker eten. Jammer dat je voor er geen standaard sausje bij zit. Mag wel wat meer rijst bij zitten. Maar verder lekker eten
3 mei 2024 om 19:12 Eten is niet meer zo goed als eerder dit jaar, maar nog steeds lekker.
1 mei 2024 om 16:11 NOG NOOIT ZO VIES ETEN GEHAD , lag nog net geen hele ui op zonder tesnijden En het was nog zuurder als de pruim van me Oma
30 apr 2024 om 23:11 Snelle bezorging. Vriendelijke bezorger. Zoals het hoort was het eten warm en drinken koud. En allerbelangrijkste: super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.
24 apr 2024 om 17:16 Wij hebben afgehaald Mextaxa schotel heel goed en lekker Zou volgende keer wel meer rijst kunnen We hadden ook de Griekse salade van 8 euro maar die was echter heel karig. Niet zijn geld waard Bij de andere Griek in Waalwijk krijg je die gratis bij
22 apr 2024 om 23:51 Al vaker eten besteld bij Imroz en ondanks de wat grotere afstand altijd warm aangekomen. Bezorger was vriendelijk en het eten smaakte weer prima.
21 apr 2024 om 19:26 Was de kok met vakantie? Deze bestelling was echt slecht. Vlees wat onvoldoende gegrild was (rauw binnen), tzatziki smakeloos, plakkerige rijst in een bakje geperst met een kartonnen dekseltje, friet slap en erg zout. Alles te koud. Nooit meer Imroz.